Отиване към съдържаниетоФирмен профил

Име на организацията: ЕС Пак ООД

Година на учредяване: 2006 

Правно-оганизационна форма: ООД 

Управител: инж. Евгения Стаменова 

Адрес за кореспонденция: 7000 Русе, пл. Отец Паисий 1 А

Тел: 082/828463

E-mail: office@espack.eu


EС Пак ООД е създадена през 2006 година с основна дейност външна и вътрешна търговия със специализирани продукти за строителството. 

През годините ние натрупахме сериозен опит и развихме много паралелни направления в нашата дейност, даващи ни увереност във възможностите ни да бъдем лоялен и коректен партньор за нашите многобройни клиенти.

   Екипът ни се състои от високо квалифицирани специалисти, обучени и ориентирани да търсят и удовлетворяват изискванията на клиентите в срок и гарантирайки най-високо качество на продуктите и услугите.

Основни дейности

1.  Продукти и системи за електрически инсталации и информационни мрежи

От 2007 година ЕС Пак ООД е дистрибутор на Legrand - Франция - водеща фирма в областта на производството на продукти и системи за електрически и информационни мрежи. 

Legrand е водеща европейска фирма, предлагаща продукти с гарантирано качество и произход, световен лидер в областта на производството на ключове и контакти, както и системи за кабелен мениджмънт, електроапаратура и други.

2.  Интериорно и екстериорно осветление

Доставка на осветителни тела на имиджови европейски компании - AZZARDO, ACA LIGHTING, GROK LIGHTING, EGLO, ZERO, IDEAL LUX, KANLUX, LEDS-C4, LEDVANS, NOWODVORSKI, OSRAM, SLAMP и др.

 

3. LUXES by ES Pack

 

   На база на натрупания опит и възможности през 2013 година фирмата разви ново направление в дейността си под бранда LUXES by ES Pack, включващо пълен инженеринг, комплексна доставка на материали и изпълнение на електрически инсталации за жилищни и административни обекти, използвайки основно висококачествени и съвременни решения.

4.  Доставка на кабелни скари и пълен инженеринг в кабелния мениджмънт. 

   Ние сме от първите, които още през 2006 година започнаха презентирането на телените мрежести кабелни скари на френската фирма Cablofil на българския пазар. 

От началото на 2010 година паралелно на кабелните скари с марка Cablofil ние предложихме на пазара алтернативна серия телени кабелни скари с търговско наименование ЕСТРЕЙ – разработени и произвеждани по наша спецификация. ЕСТРЕЙ освен с отличните си експлоатационни характеристики се отличават и с особено конкурентни цени.

5 . Доставка на електроинсталационни материали, кабелна арматура 

·    Кабелни накрайници и съединители за всички сечения медни и алуминиеви кабели и проводници ; 

·    Кабелни муфи и глави ниско напрежение - термосвиваеми / EUROMOLD; RAYCHEM/

·   Кабелни муфи и глави средно напрежение - термосвиваеми /EUROMOLD, RAYCHEM/; студеносвиваеми / EUROMOLD/ 

·     Изолационни ленти BISHOP 

·  Електроинсталационни материали - кабелни входове, инсталационни и херметизиращи шлаухи, кабелни превръзки, маркировки и др.; 

·     Редови клеми и аксесоари /KLEMSAN/; 

·    Арматура за електропроводи - токови клеми - медни, алуминиеви и биметални;кербови съединители, стълбова арматура, ремонтни и възстановителни спирали 

6. Доставка на електротехнически инструменти

·   Механични и хидравлични инструменти за кабелна разделка и монтаж на съединителна кабелна арматура - кабелни ножици, инструменти за зачистване на изолация, кримпващи и кербоващи клещи, маркиращи уреди и др / GPH, CHEMBRE, INTERCABLE, DYMO/.; 

·     Електротехнически инструменти - изолирани до 1000 V/GPH, INTERCABLE/ 

·     Измервателни уреди за електрически величини / BENNING / 

·     Лични предпазни средства - фазоуказатели, фазоуказателни, изолационни, сфазиращи и оперативни щанги, преносими заземления и щанги за монтаж/DEHN & SOHNE/; 

·    Механични подемно-транспортни инструменти и съоръжения - телфери, тресчотки, тирфори, крикове /BRANO/.

7. Алуминиеви парапетни системи, перголи и огради

   Дизайн, доставка и монтаж на алуминиеви парапети - ЕС Пак ООД е една от първите български фирми, предлагаща парапетни системи, огради, перголи и други от алуминий. За изминалите години имаме изпълнени многобройни обекти - както жилищни, така и административни, обществени сгради, търговско-развлекателни центрове и други. 

8. Доставка на пълна гама стандартизирани свързващи и крепежни елементи 

   Усилията ни и сега са насочени към постоянно усъвършенстване качеството на нашите услуги, все по - комплексно удовлетворяване на потребностите на нашите клиенти, европейски стил и поведение в работния процес, гарантиране на надеждност и лоялност в търговските ни взаимоотношения. 

Стремим се да се придържаме към съвременните принципи за комуникация, налагайки маркетингов подход, ориентиран изцяло към клиента, към пълното удовлетворяване на неговите потребности. 

Готови сме да застанем до Вас във Вашите бъдещи проекти и да гарантираме безпроблемната Ви дейност в направленията, в които имаме компетентности.

7000 Русе, pl. Otec Paisij 1 A , www.espack.eu

Тел: 082/828463  e-mail:office@espack.eu