За нас

EС Пак ООД е създадена през 2006 година с основна дейност външна и вътрешна търговия със специализирани продукти за строителството.Основни дейности
Продукти и системи за електрически инсталации и информационни мрежи
От 2007 година ЕС Пак ООД е дистрибутор на Legrand – Франция – водеща фирма в областта на производството на продукти и системи за електрически и информационни мрежи. 
Legrand е водеща европейска фирма, предлагаща продукти с гарантирано качество и произход, световен лидер в областта на производството на ключове и контакти, както и системи за кабелен мениджмънт, електроапаратура и други.
Интериорно, екстериорно и LED осветление

Основни дейности

 • Продукти и системи за електрически инсталации и информационни мрежи

  От 2007 година ЕС Пак ООД е дистрибутор на Legrand – Франция – водеща фирма в областта на производството на продукти и системи за електрически и информационни мрежи. 
  Legrand е водеща европейска фирма, предлагаща продукти с гарантирано качество и произход, световен лидер в областта на производството на ключове и контакти, както и системи за кабелен мениджмънт, електроапаратура и други.

 • Интериорно, екстериорно и LED осветление

  Консултация, идеен проект и доставка на осветителни тела на имиджови европейски компании: IDEAL LUX, SLAMP, REDO, ARELUX, SMARTER, Nova Luce, Viokef, Zuma Line, Maytoni, Azzardo, ACB Illumination, Artemide, Serip, Luma, AKA Lighting и др.

 • Алуминиеви парапетни системи, перголи и огради

  Консултация, идеен проект, доставка и монтаж на алуминиеви парапети – ЕС Пак ООД е една от първите български фирми, предлагаща парапетни системи, огради, перголи и други от алуминий. За изминалите години имаме изпълнени многобройни обекти – както жилищни, така и административни, обществени сгради, търговско-развлекателни центрове и други. 

 • Доставка на кабелни скари и пълен инженеринг в кабелния мениджмънт

  Ние сме от първите, които още през 2006 година започнаха презентирането на телените мрежести кабелни скари на френската фирма Cablofil на българския пазар. 
  От началото на 2010 година паралелно на кабелните скари с марка Cablofil ние предложихме на пазара алтернативна серия телени кабелни скари с търговско наименование ЕСТРЕЙ – разработени и произвеждани по наша спецификация. ЕСТРЕЙ освен с отличните си експлоатационни характеристики се отличават и с особено конкурентни цени.

 • Доставка на електроинсталационни материали, кабелна арматура и електротехнически инструменти

  През годините ние натрупахме сериозен опит и развихме много паралелни направления в нашата дейност, даващи ни увереност във възможностите ни да бъдем лоялен и коректен партньор за нашите многобройни клиенти.
  Екипът ни се състои от високо квалифицирани специалисти, обучени и ориентирани да търсят и удовлетворяват изискванията на клиентите в срок и гарантирайки най-високо качество на продуктите и услугите.
  Усилията ни и сега са насочени към постоянно усъвършенстване качеството на нашите услуги, все по-комплексно удовлетворяване на потребностите на нашите клиенти, европейски стил и поведение в работния процес, гарантиране на надеждност и лоялност в търговските ни взаимоотношения. 
  Стремим се да се придържаме към съвременните принципи за комуникация, налагайки маркетингов подход, ориентиран изцяло към клиента, към максимално удовлетворяване на неговите потребности. 
  Готови сме да застанем до Вас във Вашите бъдещи проекти и да гарантираме безпроблемната Ви дейност в направленията, в които имаме компетентности.

Контакти:

Адрес: 7012 Русе, ул. Мария Луиза 19
Мобилен: 088 597 3093
Стационарен: 082/828 463

Facebook:
ES PACK – Lighting
Алуминиеви парапети ЕС ПАК

Електроматериали

 • От 2006 година включихме в номенклатурата си кабелни скари и аксесоари, в началото започнахме с телените мрежести скари на Cablofil, като в последствие разширихме номенклатурата, добавяйки перфорирани, плътни скари и скари тип стълба.
 • Като дистрибутор на LEGRAND предлагаме пълната гама кабеловодещи канали, колони и механизми за вграждане от сериите DLP и Mosaic. Повече от 250 функции в размер 45х45, за всякакви приложения. Самостоятелно монтирани на стената инсталационни компоненти или модулни механизми за вграждане в офис решения – серията е още по-модулна, по-свързана, дори по-здрава и бърза за инсталиране.
 • За цялостна оферта в сферата на изграждане на електрически мрежи и системи предлагаме пълна гама електро-инсталационни материали, кабелна арматура и електротехнически инструменти – всички с европейски произход на водещи брандове като Legrand, GPH, Chembre и др.